Jedlo samo o sebe nie je nepriateľ. Vždy záleží na jeho pôvode, kuchynskej úprave, spôsobe skladovania, či frekvencii a množstve, v ktorej ho prijímame. A aj zdanlivo zdravé potraviny môžu ublížiť, pokiaľ ich konzumáciu nevhodne uchopíme. V tomto diele Trime podcastu sa zameriame na niektoré skupiny potravín, ktorých konzumácia býva nadhodnotená a naopak niekedy zbytočne démonizovaná.
Zaujíma vás, aké riziká môže priniesť nadmerná konzumácia strukovín a čo sú antinutričné látky? Kde všade tieto látky nájdeme a čo môžu spôsobiť v organizme pri častej konzumácii? A ako je to s konzumáciou vajec, mliečnych výrobkov a rýb?
To všetko sa dozviete v Trime podcaste 18 s Jakubem Přibylem, výživovým špecialistom a vývojárom produktov značky Trime.
Všetky diely môžete sledovať na Youtube, Spotify nebo Apple podcast