Prechádzať
Košík
K doprave zadarmo chýba €65,00 na zaplatenie pre dopravu zadarmo

+420 910 920 516 Po - Pia (10:00 - 16:00)

+420 910 920 516 Po - Pia (10:00 - 16:00)

O umení poctivej cukráriny I Trime Podcast #37 so zakladateľkou Epifany Janou Novotnou

O umení poctivej cukráriny  I  Trime Podcast #37 so zakladateľkou Epifany Janou Novotnou

V ďalšom dieli nášho podcastu privítame Janu Novotnou, majiteľku cukrárne Epifany, ktorá si pred deviatimi rokmi splnila svoj sen a otvorila vlastnú prevádzkareň.

A prečo sa tento diel týka cukrárniny? Rovnako ako v rozhovore s Koláčkovou pekárňou, aj v tomto diele chceme predstaviť ďalší podnik s podobnou filozofiou ako je tá naša, teda filozofia poctivej práce a lásky k remeslu. Jana a jej tím sa zameriava predovšetkým na kvalitu použitých ingrediencií, neustále sa snaží o precíznosť a do svojej práce vkladajú celú svoju dušu a lásku k cukrárskemu umeniu, dobrému jedlu a výberovej káve.

Podtitul týchto špeciálnych epizód Trime podcastu by mohol niesť názov "Cesta za kvalitou alebo hľadanie a objavovanie kvalitných produktov a ich výrobcov". Často sa nás totiž pýtate, kde nakupovať kvalitné potraviny ako napríklad mäso, mliečne výrobky či zeleninu. Nemôžeme bohužiaľ poskytnúť konkrétny zoznam výrobcov alebo produktov, pretože nie sme schopní zaručiť, že sa ich kvalita či zloženie časom nezmení, alebo že podnik nezanikne, ale prinášať inšpiráciu od tých, ktorí robia svoju prácu poctivo a kvalitne. naučíte sa, ako sa lepšie zorientovať na trhu.

Čo sa dozviete v podcaste #37?

→ Predstavenie novinky v našom portfóliu - Liquid Omega 3 Olej z tresčej pečene s citrusovou príchuťou

→ Jana Novotná - koncept Epifany

→ Točená zmrzlina nemusí byť z prášku, ale zo skutočných, poctivých surovín

→ V čom sa odlišuje Epifan od iných cukrární

→ Ako spoznať kvalitnú prevádzkareň

→ Ako vyzerá Epifanmi v Pardubiciach

 

Všetky diely môžete sledovať na YoutubeSpotify nebo Apple podcast

Podcast naleznete také na našom YouTube kanálu.

 



0 komentáre

Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené.