Prechádzať
Košík
K doprave zadarmo chýba €65,00 na zaplatenie pre dopravu zadarmo

+420 910 920 516 Po - Pia (10:00 - 16:00)

+420 910 920 516 Po - Pia (10:00 - 16:00)

Podcast #21 - Ako sa starať o pokožku pred a po opaľovaní s Katarínou Hrivňákovou

Podcast #21 - Ako sa starať o pokožku pred a po opaľovaní s Katarínou Hrivňákovou

Slnko a ultrafialové žiarenie (UV), bezpečné opaľovanie a používanie krémov s SPF (Sun Protection Factor) - sú jedny z najviac diskutovaných tém v oblasti kozmetiky, najmä teraz počas letných mesiacov. Bohužiaľ nie vždy je možné na otázky okolo zdravého slnenia nájsť jednoznačnú odpoveď. A práve preto sme si do tohto dielu podcastu pozvali znova Katarínu Hrivňákovú, ktorá je v tejto oblasti odborníkom.

Katarína vyštudovala chémiu. V súčasnosti je odborným poradcom a garantom organizácie a skupiny Svet non toxic a organizuje workshopy na výrobu mydiel a kozmetiky. Katarína sa tiež podieľa na výrobe netoxickej, ekologickej, prírodnej kozmetiky a čistiacich a pracích prostriedkov pod vlastnou značkou Alchymistky.

Existuje vôbec niečo ako "zdravé a bezpečné opaľovanie" a pravidlá pre bezpečný pobyt na slnku? Na ktoré zložky slnečného žiarenia by sme si mali dať pozor a ako sa pred nimi chrániť? Sú pre nás dostatočnou ochranou pred škodlivým UV žiarením opaľovacie krémy alebo je lepšie ich nepoužívať? Neblokujú nám prirodzenú syntézu vitamínu D? A viete, na čo si dať pozor pri výbere opaľovacieho krému? Všetko sa dozviete v tejto epizóde Trime podcastu s Jakubem Přibylem a ​​Katarínou Hrivňákovou.

Všetky diely môžete sledovať na Youtube, Spotify nebo Apple podcast

 

Podcast nájdete aj na našom YouTube kanálu.



0 komentáre

Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené.