Prechádzať
Košík
K doprave zadarmo chýba €65,00 na zaplatenie pre dopravu zadarmo

+420 910 920 516 Po - Pia (9:00 - 17:00)

+420 910 920 516 Po - Pia (9:00 - 17:00)

Podcast#15 - s Radimem Valigurou o umení vedome a lepšie zaobchádzať so svojím životom

Podcast#15 - s Radimem Valigurou o umení vedome a lepšie zaobchádzať so svojím životom

 V priebehu nášho života všetci čelíme najrôznejším situáciám (zmena zamestnania, tréma, emocionálne zrútenie, fyzické choroby, ...). Mnoho z nich nás nečakane vyvedie z bežného rytmu, generuje vysokú mieru stresu a nesie psychickú nepohodu vyjadrenú pocitmi strachu, frustrácie, zbytočnosti. Veľakrát reagujeme pod vplyvom emócií alebo negatívnej energie.

Ako si získať schopnosť pozitívne sa adaptovať na rôzne situácie či prekonávať nepriazne a poučiť sa z nich, aby sme vyšli silnejší a pripravení čeliť novým výzvam? Ako túto schopnosť ovládajú profesionálni športovci alebo manažéri? Ako sa úspešne zbaviť zlozvykov alebo si osvojiť nové návyky? A ako s tým všetkým súvisí kvalita našej energie a ako sa vedome naučiť s ňou zaobchádzať?

Hosťom posledného podcastu v tomto roku bol Radim Valigura, mentálny tréner, konzultant a kouč vrcholových manažérov a športovcov. Trénoval špičkových tenisových hráčov vo Švajčiarsku, vrátane tenisovej legendy Martiny Hingisovej. Jeho nová kniha Mentálna odolnosť, napísaná veľmi pútavým spôsobom, odovzdáva cenné rady, ako zvládať každodenné stresové situácie a optimalizovať svoju výkonnosť.

Všetky diely Trime podcastu môžete sledovať nana Youtube, Spotify alebo Apple podcast.

 

Podcast nájdete tiež na našom YouTube kanáli.



0 komentáre

Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené.