Prechádzať
Košík
K doprave zadarmo chýba €65,00 na zaplatenie pre dopravu zadarmo

+420 910 920 516 Po - Pia (10:00 - 16:00)

+420 910 920 516 Po - Pia (10:00 - 16:00)

LipoCellTech™ - patentovaná technológia v súlade s prírodou

LipoCellTech™ - patentovaná technológia v súlade s prírodou

LipoCellTech™ je spoločnosť, ktorá sa pýši vývinom zatiaľ najlepšej suchej formy liposomálnych doplnkov. Venovali mnoho rokov výskumu, aby dosiahli pri produktoch maximálny stupeň absorpcie. V porovnaní s bežnými suplementami, liposomálne doplnky sa vstrebávajú telom až 20 krát lepšie. Aké sú benefity týchto doplnkov sa dozviete nižšie v článku.

Bežné doplnky stravy sa vstrebávajú do tela iba v obmedzenej miere, čo znamená, že majú obmedzený účinok. Veľa vitamínov a minerálov v doplnkoch sú telom zle absorbované. Proces výroby LipoCellTech™ sa líši od iných procesov výroby doplnkov do tej miery, že vstrebávanie živín do tela je oveľa vyššie. Okrem toho spôsob uchováva účinnú látku neporušenú.

Technológie v súlade s prírodou

LipoCellTech™ sa rozhodli ísť cestou absolútneho rešpektu k prírode. Proces výroby nevyužíva chemikálie, vysoký tlak ani extrémne teplo, na zachovanie neporušenej aktívnej zložky. To znamená, že lipozomálne produkty sú 100% prírodné a sú takmer úplne absorbované do tela. Čistenie výrobných strojov sa vykonáva výhradne s organickými čistiacimi prostriedkami. Výsledkom sú produkty pre telo prirodzené, čisté, bez zápachu a pachuti.

Nanočastice s dôležitým poslaním

Čo je liposomálna molekula? Poďme si to trochu priblížiť. Predstavte si lipozóm, ako guľovitý transportér (zložený z dvojitej vrstvy fosfolipidov), ktorý by mal prenášať nejaký liek alebo vitamín cez tráviaci trakt do buniek. Vonkajšia vrstva lipozómu chráni obsah lipozómu pred žalúdočnými šťavami, pečeňovými enzýmami a črevom. Vďaka prírodným lipidom sú vitamíny chránené počas ich cesty cez žalúdok a črevný trakt.

Potom čo je aktívna látka dopravená v neporušenom stave do cieľa, liposomálny obal sa rozloží a je využitý ako stavebný komponent naším telom pre mozog, pečeň, bunky. Zloženie LipoCellTech™ lipozómu je identické s látkami vznikajúcimi v našom tele a pre telo veľmi efektívne využiteľné.

Aké sú hlavné benefity LipoCellTech™?

  • Tuková vrstva chráni vitamín C pred rozpustením alebo zničením počas prechodu tráviacim traktom, kde naň môžu pôsobiť tráviace šťavy
  • Vonkajšia vrstva lipozómu má rovnakú štruktúru ako membrána bunky, teda môže jednoducho preniknúť a uvoľniť vitamín C priamo do bunky, kde má vykonávať svoje hlavné funkcie a maximálne tak čerpať všetky jeho benefity
  • Potom, čo lipozóm uvoľní vitamín, sú jeho častice využité naším telom pre stavbu iných molekúl
  • Čistá prírodná látka s dlhou trvanlivosťou, bez konzervantov, chemikálií, bez použitia vysokého tepla alebo tlaku

    Skladom

    Od


    0 komentáre

    Zanechať komentár

    Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené.